fredag 20 maj 2011

En fundering så här på fredagkvällen

I vår familj spelas det mycket disco (se tidigare inlägg så får ni en förklaring). Ma och jag förösker få in lite "riktig" musik emellanåt som vi gärna lyssnar på U2 till exempel. Och visst var Li med på en fantastisk konsert i Göteborg och visst får hon stå ut med vår musik under resorna i Europa även om jag misstänker att hon stoppar Iphonelurar i öronen. Musik under bilresorna ja här har vi som tradition att vi väljer en CD var och så går det runt några ggr i bilen. Autobahn är lång....men samtidigt är det väldigt roligt. Vi får höra allt möjligt och man blir förvånad då ena dottern spelar någon mix av Nationalteatern och den andra väljer Johnny Cash medan Sigge väljer Nicke och Nilla.

Under våra år tillsmmans så har jag sett BackStreet Boys några gånger och tro det eller ej så genomled jag en till hälften mimande Britney Spears i Scandinavium...Jag har gått höra Markolioo, Spice Girls, och allt annat men jag har överlevt. Utan problem bör tilläggas.

Sigge var inte sen med att ta efter sina systrar. Man behöver inte ens tänka att högst upp på listan står en viss Eric Saade och Lady Gaga tätt följd av Danny. Precis som för många år sedan så fogar jag mig snällt och lyssnar på Popular 25 ggr i rad. Sitter vi i bilen kan Sigge all musik som spelas. Han sjunger glatt med till allt och njuter fullt ut.

Men just nu är allt utkonkurrerat....Min sanna stora mardröm är här för Sigge vill helst lyssna på följande




KramKram

5 kommentarer:

Carmen sa...

HAHAHAHA Men den är ju kul, bara man hade sluppit att se rumporna på dem. :) En riktigt klämmig låt. :)
Det är bara att gilla läget My! Snart sitter du och "gubben" i vars en gungstol och kan lyssna på Barbados eller nå´t liknande. *fniss*
Kramar

Maria Eriksson sa...

Hahaha min goe Sigge! Skön musiksmak han har! Själv minns jag när min Max satt som 3-åring i soffan och ville lyssna på "Personal Jesus" med Depeche Mode... På förskolan var det inte många som hade koll när han tog med skivor dit som han ville att de skulle uppträda till... DM för treåringar är nog ganska sällsynt...och det var INTE jag utan hans pappa som var orsak till detta. Nä tacka vet jag ICA-Jerry =) Ha en go helg! Kram

Annika sa...

Håller med Carmen - det är bara att gilla läget. Kram Annika

Alexandra sa...

Mixarna på Nationalteatern är mycket bättre och spelas än idag flitigt här hemma och tack för dem gångerna vi såg BackStreet Boys:)

annicka sa...

Tuggummipop!!
Hör till åldern- bara att gilla läget!!
Det är kul med ungar - njut MY tiden går så fort...