måndag 16 maj 2011

Helg i Göteborg

Och inte vilken helg som helst. SM i Disco. Fantastiskt roligt har det varit med alla dansare, föräldrar och annat löst folk som gjort helgen jättekul. Bra arrangemang av Sinclairs Dansskola i Göteborg!

Linnéa åkte upp redan på fredagen med Linn och hennes familj medan vi andra åkte upp lördagmorgon för att komma lagom till att Linnéa skulle dansa sin första singel. Dagen slutade med en en första placering, en prick och uppflyttning till Superstar! Kunde det blivit bättre?

Jag muttrade verkligen klockan fyra på fredagmorgon när jag satt sydde det sista på dräkten; allt det lila paljettyget men gud vad hon glittrade och vad det gjorde mycket. Men nu är det superstar och ny dräkt :) Jag som aldrig skulle sy mer discodräkter....för förutom Linneas påbättringar fick jag göra om Synchronized alla 7 dräkter...På söndagen var det dax för dem att tävla och ett nervösare gäng får man faktiskt leta efter. de slutade femma i SM klass dvs femte bäst i Sverige men de var inte nöjda. Superduktiga var de iallafall :)





Det var svårt att tagga om till par som Linnea och Sara skulle köra under eftermiddagen men på något vis lyckas de plocka fram den där sista orken och de blev till slut en tredje plats i deras första och sista guldtävling. Sara slutar ju nu till sommaren :)
Ett helt gäng glada dans husare belv det i finalen då Jaz och Mathilda tog en fin 4 och Emilia och Amanda kom tvåa.


KramKram

12 kommentarer:

Gunilla sa...

Hälsa Linnéa grattis! Fantastisk dräkt som Du sytt.
kram Gunilla

Gudrun sa...

Oh,så duktiga ni är båda två. Grattis till er båda.
Kram Gudrun

Kerstin sa...

Underbart härliga dräkter du sytt!! Och ett stort Grattis till Linnea. Hon är super duktig! Tack för att du visade och berättade.
Kram Kerstin

Veronica sa...

Vilka dräkter, du borde ha första pris. Grattis till Linnéa. kram Veronica

Christina sa...

Vilka fantastiska dräkter du sytt!! Grattis till både dig och Linnea. Kram

Katarina sa...

En sån duktig tjej du har, stort grattis till henne! Och även du är värd ett stort grattis för alla fina dräkter du sytt, vilket jobb! Kram Katarina

Sussie sa...

Visst är det roligt när man har duktiga ungar! Så himla roligt att det går så bra! Finfina dräkter också! Härligt med sån bra mammasupport!
Kramen/Sussie

Meghan sa...

Kul, och jag vet hur du slet med dräkterna!! Hur många nålar gick det åt till slut??? :)
Hälsa Linnea också och gratta!
Syns på torsdag!!
Stor kram Maggan

Annika sa...

Grattis till din Linnéa. Otroligt duktig, men det är ju du också med dräkterna. Fantastiskt arbete du gör. Kram

Annika sa...

Det borde varit pris för dräkterna också. DÅ hade du vunnit! Vilken tur för dem att de har dig! Grattis till de duktiga flickorna också. Kram Annika

Rose-Marie sa...

Kanonsnygg dräkt
Kram Rose-Marie

Carmen sa...

Vilket härligt gäng dansare! Deras dräkter är superläckra! Grattis Linnéa för toppenplacering. My, du har gjort en kanoninsats och du är jätteduktig på att sy dessa kläder, inte konstigt att de vill anlita dig. Jag tror jag ska skicka min Veronica till dig när hon vill ha kläder till sin dans. (linedance) :)
Kramar i mängder från mig